Зустріч із працівниками та адміністрацією Одеської філії АТ «УКРПОШТА» з питань додержання вимог законодавства про працю у воєнний час

15 серпня 2024

Інспектори відділу з питань праці провели семінар для працівників та адміністрації Одеської філії АТ «УКРПОШТА». Захід відбувся безпосередньо на місці роботи, що дозволило учасникам отримати корисну інформацію та відповіді на актуальні питання без відриву від виробничого процесу.

Під час семінару фахівцями Міжрегіонального управління були висвітлені питання переваг офіційного працевлаштування, консультування щодо норм Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» адміністрації та працівників. Також, у режимі живого спілкування інспектора праці надали відповіді на запитання працівників кадрового відділу філії стосовно норм чинного законодавства про працю.

Інспектори підкреслили, що в умовах воєнного стану законодавство про працю залишається актуальним, проте воно передбачає певні зміни, що відповідають реаліям сьогодення. Важливо, щоб як роботодавці, так і працівники були поінформовані про ці зміни, що дозволить їм дотримуватися законодавства та забезпечувати гідні умови праці..

Учасникам семінару було також повідомлено про наявність інформаційного порталу Держпраці https://www.pratsia.in.ua, де вони можуть отримати додаткові консультації та інформацію з питань трудового законодавства.