Дбаємо про ментальне здоров’я: на Миколаївщині проведено нараду з питань впровадження психосоціальної підтримки у воєнний та післявоєнний час

17 квітня 2024

Сьогодні відбулася нарада під керівництвом начальника Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Романа Возняка з фахівцями сектору з питань впровадження та реалізації програм психосоціальної підтримки.

На заході проаналізовано психосоціальні потреби співробітників Управління та розроблено стратегії їхньої підтримки. Завдяки спільним зусиллям та обміну досвідом ми змогли виокремити ключові аспекти, які потребують нашої уваги та негайних дій.

Важливим результатом зустрічі стало складання плану заходів, спрямованих на реалізацію Політики психосоціальної підтримки працівників у воєнний та післявоєнний час. Цей план містить конкретні кроки та заходи, спрямовані на покращення робочого клімату та забезпечення наших колег необхідною підтримкою у складних ситуаціях.

Ми впевнені, що створення таких механізмів підтримки є важливим етапом у розвитку організації та збереженні здоров’я та емоційного благополуччя наших працівників.