Конкурс “Мистецтво безпеки праці”

22 квітня 2024



Хочете підтримати розвиток культури охорони праці, здорового робочого місця та безпечного виконання робіт в українському суспільстві – візьміть участь у конкурсі візуальних матеріалів “Мистетецтво безпеки праці”.

Роботи приймаються у будь якому форматі (постери, плакати, фото, малюнки чи відеоролики), адже ваша креативність немає меж.

Умови конкурсу дуже прості! Усе, що потрібно зробити це до 25 червня:
– зареєструватись на порталі «Мистецтво безпеки праці ( https://theartofsafety.dsp.gov.ua/art )»;
– завантажте свої роботи у форматах jpg, jpeg або png (для участі неповнолітніх у конкурсі необхідний дозвіл одного із батьків).

На першому етапі конкурсні роботи оцінюватимуть представники соціальних партнерів та органів влади у складі обласного журі. Роботи переможців першого етапу будуть розміщені на порталі для онлайн голосування, старт якого відбудеться 1 липня і триватиме по 31 серпня включно.

Переможців чекає нагородження відзнаками та активне розміщення інформації про них на веб-сайтах міжрегіональних управлінь і партнерів.

Пам’ятайте, до конкурсу допускаються лише ті роботи, які відповідають тематиці охорони праці та безпечному робочому середовищу.

Ваша творчість це можливість внести свій вклад у розвиток сфери охорони праці в Україні,не втрачайте її. З нетерпінням чекаємо на ваші роботи.

Більше інформації за посиланням: :https://theartofsafety.dsp.gov.ua/art