На Одещині для працівників комунального підприємства проведено технічну консультацію на робочих місцях з питань безпеки праці

08 лютого 2024


Фахівці Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивну роботу з працівниками структурних підрозділів комунального підприємства Одещини.

Мета заходу — підвищення рівня обізнаності працівників щодо безпечного проведення робіт на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства.

Під час технічної консультації на виробничій установі інспектори Держпраці поінформовали працівників підприємства про основні причини нещасних випадків під час виконання робіт в колекторах та колодязях.
Обговорено актуальні питання безпечної експлуатації електроустановок під час можливих аварійних відключень електрообладнання від електромереж.

Представники управління приділили увагу проблемам забезпеченості працівників засобами індивідуального та колективного захисту згідно норм, порядку розроблення нормативних актів з охорони праці, що діють у межах підприємства.