ТОВ «Вознесенський завод будівельних матеріалів «ФАСАД»: підвищення рівня культури безпеки праці

16 серпня 2017

Посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області з метою профілактики виробничого травматизму відвідали  ТОВ «Вознесенський завод будівельних матеріалів «ФАСАД».

Захід проходив у рамках інформаційно-роз’яснювальної роботи спрямованої на  підвищення рівня культури безпеки праці.

Своїми знаннями з працівниками ТОВ «Вознесенський завод будівельних матеріалів «ФАСАД» ділилися заступник начальника відділу нагляду в АПК та СКС  управління Держпраці у Миколаївській області Олег Глуховський та  головний державний  інспектор відділу  нагляду в АПК та СКС  управління Держпраці у Миколаївській області Вадим Ярмульський.

Співробітники підприємства, що має сучасне виробництво з виготовлення облицювальної цегли і тротуарної плитки та власний видобуток вапняку, мали змогу вдосконалити свої знання у сфері охорони праці та виробничої безпеки, дізнатися про  зміни, що відбулись в чинному законодавстві з питань охорони праці.

Більшість часу заходу зайняли практичні приклади заходів щодо попередження шкідливого впливу підвищеної температури повітря у робочий зоні на здоров’я працюючих.

Співробітники підприємства відмітили продуктивність заходу. Переконливі доповіді та приклади надали наснаги учасникам заходу працювати з увагою до власної безпеки та безпеки оточуючих.